Tuesday, August 13, 2013

HARIMAU MALAYA Vs BARCELONA FC

BERBANGGA?? MSN KATA??..


Terpanggil untuk bagi respond daripada kenyataan yang di keluarkan oleh orang kuat MSN semalam dengan kekalahan pasukan HM kepada BFC 1-3... dilihat dari sudut permainan memang kita agak ketinggalan jauh ... BFC bermain otek-otek je... bukan pada tahap sebenar... seperti mereka berdepan dengan dua perlawanan sebelum ini... bak kata orang kuat MSN kalau mereka bermain pada kadar 100% mungkin kita dibelasah lebih dari 10 goal.. kenyataan yang agak keras ini bukan untuk kita jadikan sebagai satu pandangan yang negative ... namun kita perlu melihat jauh.. saya sangat bersetuju dengan kenyataan big bos MSN ..
Beliau memberi komen yang ikhlas bukan sekadar untuk menjaga hati mana-mana pihak.. saya masih teringat kata-kata seorang "orang kuat" persatuan bolasepak di Malaysia...setelah di ajukan soalan sebegini... " kol 3.00ptg diorg dah start training.. abis kol 6.30 petang... abis bila masa diorang study?? " dan jawapan nya " memang kita x bagi mereka belajar pandai nanti diorang x nak main bola" how to develop intelligent player? sebab kita mengajar untuk mereka x cerdik... kalau saya jadi ayah kepada player pun saya risau dengan statment cam tu... dimana silap nya ...???? ikhlas saya katakan perlawanan HM vs BFC tempoh hari tidak menarik... corak permaianan tidak seimbang...anda pula bagaimana?? 





1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/